loading...
loading...

Masih Ingatkah Nur Atirah Mangsa Culik?? Inilah Keadaan Terkini Nur Atirah Yang Amat MENGEJUTKAN!! Ya Ampun..


Masih Ingatkah Nur Atirah Mangsa Culik?? Inilah Keadaan Terkini Nur Atirah Yang Amat MENGEJUTKAN!! Ya Ampun.. Kasihanilah Dengan Keadaan adik Nur Atirah Sekarang Tak Sanggup Nak Tengok.. 5 FOTOKronologi

#1.Abdul majid Yang cuba beberapa kali menghubungi anaknya melalui telepon namun gagal dalam usaha itu,sehinggalah beliau cuba mencari di merata tempat karna risau keatas keselamatan anaknya itu.

#Ayah mangsa yang tidak mendapati informasi apa apa membuat laporan polis yang di buat di balai polis bandar sultan sulaiman.Dipercayai anak gadisnya itu telah di culik dalam perjalanan pulang kerumahnya di Bandar Sultan Sulaiman pelabuhan kelang setelah mangsa cuba menghubungi dan meminta tolong kepada seorang ahli keluarganya melaluai satu panggilan telepon.

#2.Rekaman perbualan tersebut mendedahkan bahwa anak abdul majid nur amira athirah telah di culik ketika perjalanan balik kerumahnya.

#Berdasarkan rekaman perbualan itu mangsa mendedahkan bahwa dirinya telah di culik oleh van berwarna putih mangsa juga mengatakan bahwa kepalanya ditekup dengan kain sebelum pengsan sebelum ditarik masuk kedalam van.

#Mangsa yang tersedar dan ternampak papan tanda menuju kejohor bahru memaklumkan perkara itu kepada kakaknya melalui penggilan yang di buat tanpa sepengetahuan penculik.Menurut mangsa nur amira ramai lagi mangsa yang turut di tahan dipercayai di culik untuk di jual ke thailand.

#Bagaimana pun perbualan itu terputus selepas kedengaran mangsa seperti menjerit dalam talian dipercayai hp dirampas oleh penculik tersebut.


Post a Comment

loading...