loading...
loading...

Neelofa Dikecam Di Instagram Kerana Kaedah Rawatan Islam....Gara-gara video yang dimuatnaik Neelofa di Instagram menunjukkan dia sedang dirawat oleh Ustaz Harun Din, peminat berbalah apabila ada yang mempertikaikan sentuhan di antara mereka berdua ketika rawatan berlangsung.

Ada di antara pengikut Neelofa Instagram Neelofa menyatakan rawatan tersebut tidak memerlukan sentuhan manakala ada juga yang mahu video tersebut diturunkan kerana tidak mahu menimbulkan pelbagai lagi sangkaan buruk.

Malah Ustaz Harun Din turut menjadi mangsa kritikan kerana dikatakan perbuatan tersebut menimbulkan fitnah. Hebat masing-masing melemparkan pandangan. Selain itu, ruangan komen gambar itu juga dijadikan medan untuk membandingkan ilmu agama siapa yang lebih handal.

Mahu puaskan hati semua orang susah juga. Namun melalui video-video lain yang dimuatnaik oleh Neelofa, khas dari Ustaz Harun Din sendiri, pendakwah tersebut sempat meninggalkan pesanan agar menjadi insan yang bersih hatinya, bersangka baik sesama kita dan juga cara yang betul menegur untuk memberikan nasihat iaitu dengan cara berdepan bukan dengan menegur di sosial media. Kredit - (rtky/s)
Post a Comment

loading...