loading...
loading...

IBU TERKULAI BILA DENGAR DIA DIPANGGIL ""BAB* "" OLEH RAKANNYA SETELAH DIA MEMINTA HUTANG UNTUK MENYARA ANAKNYA YANG SEDANG SAKIT !!

IBU TERKULAI BILA DENGAR DIA DIPANGGIL ""BAB* "" OLEH RAKANNYA SETELAH DIA MEMINTA HUTANG UNTUK MENYARA ANAKNYA YANG SEDANG SAKIT !!


Sayu hati ini takkala melihat seorang ibu yang sanggup berjuang untuk mencari sumber kewangan demi memastikan anak kesayangannya yang tidak sihat menerima rawatan sebaiknya telah dikhianati oleh rakan sendiri.
Ibu berkenaan, Puan izzatul Azifah, dilihat terkapai-kapai apabila ada rakannya telah meminjam wang daripadanya, sedangkan dia memerlukan wang tersebut untuk rawatan anaknya yang tinggi.
Kisah ini pernah kami di Siakapkeli ketengahkan pada satu ketika dahulu di mana anak kecil Nur Ainun Husna yang telah mengalami jangkitan kuman.


Sudah pasti perlu kita tahu rawatan untuk Ainun perlu dilakukan selalu dan sudah pasti juga memerlukan kos rawatan yang berterusan, tetapi niat baik si ibu ini menolong kawan sendiri nampaknya telah dibalas dengan kata-kata kesat apabila meminta supaya untuk dibayar hutang berkenaan.

Berikut adalah rayuan si ibu dan balasan mesej yang dilihat menggunakan bahasa yang tidak sepatutnya oleh rakan beliau yang meminjam duit.
Terima Kasih Sebab Bab*kan Saya ..
Awak Lah Sahabat Dunia Akhirat Saya ..
Saya Hanya Tuntut Hak Saya ...
Terima Kasih Sahabat ...
Sebelum Ni Awak Di Uji Saya Sentiasa Di Sisi Awak .. Sekarang Saya Di Uji .. Awak bab*kan saya .. Saya Hanya Tuntut Hak Saya ...

Apapun, harap sangat si peminjam dapat membayar wang berkenaan kerana kos rawatan adik Ainun yang berterusan semerlukan lebih banyak kos rawatan.


Untuk mereka yang ingin membantu adik Ainun bolehlah berbuat demikian berdasarkan gambar dibawah. - Siakapkeli.my

Post a Comment

loading...