loading...
loading...

5 Foto sesuatu yang aneh tanpa tubuh tiba-tiba terakam pada kaki gadis remaja ini ketika sedang mengambil foto di tepi laut

5 Foto sesuatu yang aneh tanpa tubuh tiba-tiba terakam pada kaki gadis remaja ini ketika sedang mengambil foto di tepi lautMASYALLAH! 5 Foto sesuatu yang aneh tanpa tubuh tiba-tiba terakam pada kaki gadis remaja ini ketika sedang mengambil foto di tepi laut.

Jangan lihat foto-foto seterusnya di SINI kalau kamu tidak kuat iman.

Katanya, manusia tidak hidup 'sendiri' di dunia ini. Selain dengan makhluk hidup seperti haiwan dan tumbuhan, kita juga hidup berdampingan dengan makhluk lain yang tidak mata kasar. Sebagai buktinya, banyak sekali foto-foto yang di dalamnya terdapat penampakan makhluk asing atau yang sering kita sebut makhluk halus.

Dikutip dari mirror.co.uk, seorang ayah yang sedang bercuti dengan anak perempuannya, mendapatkan gambar kenang-kenangan yang di dalamnya terdapat sebuah penglihatan. Di dalam foto tersebut, terdapat gambar sepasang kaki yang menggunakan kasut boot di belakang anak perempuannya. Lelaki itu menuturkan bahawa tidak ada orang sama sekali di belakang anak perempuannya apabila ia mengambil gambarnya.

Gambar aneh itu kemudian dimuat naik ke Internet dan mendapat reaksi yang berbeza-beza. Beberapa di antaranya menganggap bahawa perkara itu hanyalah hasil rekaan photoshop. Namun salah satu kawan karib lelaki itu meyakinkan bahawa kawanya bukanlah jenis orang yang suka berbohong untuk mencari sensasi. Salah seorang netizen yang lain menuliskan "Itu kelihatan seperti kasut samurai menurutku. Kita tidak boleh menjelaskan perkara ini ".

Menurut maklumat, lokasi dari pantai ini ternyata tidak jauh dengan makam para samurai. Samurai sendiri adalah kesatria di zaman Jepun kuno yang dikenal selalu menggunakan baju perang dan kasut boots. Apakah anda percaya bahawa gambar ini hanya editan belaka?


Sumber: akubersaksi
Post a Comment

loading...