Van HENTAM Kereta Double Park. Wanita Ini Dedah PUNCA SEBENAR Yang Ramai TAK TAHU !!!


Van HENTAM Kereta Double Park. Wanita Ini Dedah PUNCA SEBENAR Yang Ramai TAK TAHU !!! | Laman sosial viral lagi apabila tersebar video sebuah kereta yang double park dilanggar teruk oleh sebuah van yang dihadang oleh kereta itu. Rata-rata netizen setuju dengan tindakan pemandu van tersebut walaupun sebenarnya agak kejam juga.




Pada masa yang sama ramai juga netizen yang meluahkan rasa kasihan kepada pemilik kereta tersebut. Mana tak ye. Dah la kereta berusia, pastu dilanggar teruk oleh van tu. Mana nak cari duit untuk ganti.

Bagi Yang Belum Tengok Boleh Tengok Video Tu Di Bawah Ni.


Kemuncak kepada perbalahan netizen di laman page Penang Kini itu, seorang lelaki Jess Chiang tampil menyatakan kisah sebenarnya berkenaan kes viral ini. Beliau berkata, “Sokong cadangan u bagi yg double parking. Tapi ni kes lain la, yg rakam tu pemilik proton tu, van tu pun miliknya, pemandu van tu pinjam van dia x mau pulangkan, dia halangnya dgn kereta dan panggil org main tunda van, pemandu tu mengamuk.” yang menjawab kepada cadangan Cik Mawar yang mengatakan, “Xwajar.. pecah cermin tingkap turun handbreak dia tolak tepi… ang jantan kot.. ni teladan xbaik.. yg org dble park ni pn 1 hal kot emergency pn tgl la no fond ke ap ke.. nyusahkan org.. kot kerap sgt dble park print no fond besar2 sekeping liminet. Buh kt dashbord..“




Apa-apa pun keadaannya, tak elok la bertindak kejam camtu kan. Apa kata korang pula?






Post a Comment

loading...